e-ÉpítésiNapló letöltés
Az alábbi oldalon letöltheti és kipróbálhatja az e-ÉpítésiNapló ún. bemutató (demó) változatát
 
      Kövessen minket:                   

  Letöltés és kipróbálás


TÁJÉKOZTATÁS

A jelen web oldalon illetve a hivatkozásokban ismertetett e-ÉpítésiNapló (ebben az írásmódban és szóösszetételben) szakmai alapokon létrehozott programcsalád jelenlegi (2011 óta internet alapú web felületen működő, illetve 2012 II. félévtől kiadott Windows operációs rendszeren futó), valamint a szeptembertől megjelenő mobil eszközökre (okos telefon, táblagép) készült verziói nem azonosak

  • a 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet (az építőipari kivitelezési tevékenységről) 2013.10.01-től hatályos változatában az V. fejezet 24. § (3) bekezdésben nevesített e-napló (ebben az írásmódban és ezen szóösszetételben használt megnevezésű),
  • a 313/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (az Építésügyi Dokumentációs és Információs Központról, valamint az Országos Építésügyi Nyilvántartásról) 1. fejezet 2. § 3.b) pontban e-építési napló (ebben az írásmódban és szóösszetételben használt megnevezésű), valamint
  • a minden publikus helyen (internet, sajtó termékek) elérhető a fenti jogszabályokra történő hivatkozás alapján e-napló vagy E-napló (ebben az írásmódban és ezen szóösszetételben használt megnevezésű)
internetes alapú elektronikus építési napló programmal és építési beruházásra vonatkozó kivitelezési adatok nyilvántartását végző komplex elektronikus alkalmazással, mely programot a 313/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (az Építésügyi Dokumentációs és Információs Központról, valamint az Országos Építésügyi Nyilvántartásról) 3. § alapján a Lechner Lajos Tudásközpont Területi, Építésügyi, Örökségvédelmi és Informatikai Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság üzemeltet. A hivatkozott jogszabályokban „e-napló” vagy „e-építési napló” néven jelölt program elérhetőségének közzététele az előző mondatban megnevezett üzemeltető feladata, illetve a 313/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (az Építésügyi Dokumentációs és Információs Központról, valamint az Országos Építésügyi Nyilvántartásról) 3. § (2.) szakasza tartalmazza.

Felhívjuk figyelmét, hogy a program demó verziójának funkcionalitása nem teljesen egyenértékű az éles verzióval! Általában a mentés és nyomtatás funkciók korlátozva vannak, azonban minden olyan más funkció, amely alkalmas a program működésének megismeréséhez korlátozások nélkül elérhető. A demó verzióban tájékoztató ablakok jelzik az egyes funkciók demó és éles verzió közötti különbségét. Mivel a demó verziók kipróbálási célt szolgálnak, ezért ezekben üzleti adatok nyilvántartása nem javasolt.


LETÖLTÉSI REGISZTRÁCIÓ

Az alábbi regisztrációval hozzáférést biztosíthat magának az e-ÉpitésiNapló 'Szaki' verziójának ún. bemutató (demó) példányához. Ez lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy megtekinthesse a program felületének felhasználói élményét, illetve a program működésének hasznosságát.

Ehhez csupán az alábbi űrlap kitöltése szükséges. Kérjük, a *-al jelzett kötelező mezőket hiánytalanul adja meg. Különösen ügyeljen az e-mail cím pontos megadására, mivel a program használatához szükséges egyedi regisztrációs kódot ezen e-mail címre fogjuk elküldeni Önnek. Az adatok megadását követően nyomja meg az oldal alján található Küldés gombot, ezt követően rendelkezésére bocsájtjuk a demó verzió elérhetőségét.


Rendelkezésre álló programok:

   e-ÉpítésiNapló - Elektronikus Építési Napló demó  V1.0  


Név *
Cégnév
Irányítószám *
Település *
Utca, házszám *
Telefon *
E-mail *
Hol hallott a programról? *
Forrás megnevezése
 
Milyen tevékenységi szempontból érdekli Önt vagy vállalkozását/cégét az e-ÉpitésiNapló program? *
 
Egyéb
Mi az ami leginkább foglalkoztatja Önt az elektronikus építési napló kapcsán? *
 
Egyéb
* - kötelező mezők

 

Megrendelés

Reméljük, hogy a próba során meggyőződik arról, hogy termékünk valódi támogatást és megtakarítást nyújt az Ön részére és hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.


Amennyiben az általunk kínált program elnyerte tetszését egyszerűen meg is rendelheti, melyhez kattintson az alábbi Megvásárolom gombra.Segítségnyújtás, információ

Ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel vagy annak használatával, esetleg a megvásárlással kapcsolatosan, kérem keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken!


Általános kérdések esetén:

  • info [kukac] netaid [pont] hu

Kereskedelmi kérdések esetén:

  • ertekesites [kukac] netaid [pont] hu

Telefonon:

  • 06-27-642-686